Betalingen

Betalingen

Tandartsenpraktijk Dent2Dent declareert als extra service uw factuur direct bij uw zorgverzekeraar. Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan ons. U als patiënt krijgt dus uiteindelijk alleen nog een factuur van het restant wat nog betaald moet worden na vergoeding van uw zorgverzekeraar. Krijgt u geen vergoeding meer van de verzekering, dan betaalt u het gehele bedrag aan ons. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of het recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Heeft u nog vragen omtrent de facturatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Mocht u geen verzekering hebben of wilt u liever de factuur rechtstreeks van ons ontvangen dan is dit geen enkel probleem. Wanneer u dit aangeeft zullen wij dit noteren en krijgt in de toekomst uw  factuur direct mee na afloop van de behandeling.  Het is tevens mogelijk te pinnen of contant te betaling.

Wij hanteren binnen Dent2Dent een betalingstermijn van 30 dagen. Mocht u de betalingsverplichtingen uiteindelijk niet nakomen dan zijn wij genoodzaakt uw openstaande factuur uit handen te geven aan incassobureau Medicas.

Voor informatie kunt u terecht op:
www.medicas.net

 

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel hulp nodig? Maak een afspraak!