COVID-19

Coronavirus: je kunt gewoon naar de tandarts.

Heeft u binnenkort een afspraak bij Tandartsenpraktijk Dent2Dent? Dat is ook in deze tijd geen probleem. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop in deze tijd dat het corona virus ons allemaal in de greep houdt. Via deze weg leggen wij u graag uit hoe wij verantwoord uw mondzorg kunnen voortzetten. Wij vragen u dit bericht aandachtig te lezen. Heeft u vragen, schroom dan niet om ons te bellen, wij staan u graag te woord.

Extra maatregelen

Onze praktijk treft op verschillende wijze extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. Covid-19. Wij werken volgens een uitgebreid en strak nieuw protocol waarin we de adviezen van de KNMT hebben opgenomen en zelfs extra maatregelen treffen. Mondzorgpraktijken voldeden altijd al aan de hoogste hygiënestandaarden: mondkapjes gebruiken, handen desinfecteren en het schoonmaken van instrumenten zit in de natuur van mondzorgverleners. In de behandelkamer ziet u geen veranderingen. Wel zult u merken dat u bij het betreden van de praktijk gevraagd wordt uw handen te desinfecteren of te wassen. En daarna nergens meer aan te zitten. Probeer dus ook van de mobiele telefoon af te blijven. Voor meer informatie over Corona en uw bezoek aan de tandarts kunt u vinden op https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-je-kunt-gewoon-naar-de-tandarts/

 

Wat vragen wij van u? Wat kunt u verwachten?

– Zorg dat u niet te vroeg op uw afspraak verschijnt, de plekjes in onze wachtruimte zijn beperkt voor uw veiligheid. Er kunnen maximaal 8 personen in de wachtkamer plaatsnemen.

– Wij vragen u nog steeds om u te melden bij de balie, maar houdt u wel de 1,5 meter in acht.

– Desinfecteer bij binnenkomst uw handen met handalcohol. Onze dispenser in de hal is hands-free.

– Recepten en brieven sturen wij zo veel mogelijk digitaal.

– Wij schudden geen handen.

– Onze medewerkers dragen extra persoonlijke beschermingsmiddelen.

– Wij bieden op dit moment geen tijdschriften aan.

– Vóór en tijdens uw behandeling kan de behandelaar u vragen om te spoelen met 1% waterstofperoxide.

– Indien u ter plekke betaalt, vragen wij u om dit zoveel mogelijk contactloos te doen.

 

En wat als je verkouden bent, koorts hebt of in thuisisolatie zit?

Indien er iets verandert in uw gezondheidstoestand (denk aan hoesten, niezen, verkoudheidsklachten en/of koorts), belt u ons dan voor overleg. Ook wanneer er iets verandert in de gezondheidstoestand van een huisgenoot of gezinslid.

Laat u testen en overleg met de tandarts of de behandeling kan worden uitgesteld totdat het testresultaat bekend is. Als dat niet mogelijk is (bijvoorbeeld bij hevige kiespijn), dan zal dit in overleg met de behandelaar ingepland worden.

De medewerkers van Dent2Dent danken u hartelijk voor uw begrip!

 

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel hulp nodig? Maak een afspraak!