U kunt bij Dent2Dent een afspraak maken aan de receptie of per telefoon. Hierdoor kunnen wij u sneller van dienst zijn en uw afspraak op een zo kort mogelijke termijn inplannen. Zo kunnen we de wachttijden zoveel mogelijk beperken.

Afspraak maken


U kunt telefonisch bij ons een afspraak maken.

Locatie Ridderkerk : Maandag tot en met vrijdag

  08:00 - 16:00 uur

Locatie Hendrik Ido Ambacht:
Maandag tot en met vrijdag

Ochtend
08:00 - 10:00 uur
10:15 - 12.30 uur

Middag
13.00 - 15:00 uur
15:15 - 16:30 uur

De telefoonnummers vindt u terug aan de rechterkant van deze pagina.

Aanvullende informatie m.b.t. de locatie Hendrik Ido Ambacht: Indien het druk is aan de telefoon dan wordt u automatisch doorgeschakeld en ten alle tijden te woord gestaan door onze antwoordservice. Zodra het mogelijk is belt 1 van onze medewerksters u zo spoedig mogelijk terug.


Belangrijk: Afzeggen afspraak

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, reserveren wij tijd voor u. Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit uiterlijk 48 uur van tevoren bij ons te melden. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, behouden wij het recht om de kosten van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Kunt u de afspraak op maandag niet nakomen, dan dient u deze op de vrijdag voorafgaand uiterlijk voor 9:00 uur te annuleren.

Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.


Afspraak maken

Bij Dent2Dent kunt u telefonisch of bij de balie een afspraak maken. Onze vestigingen zijn telefonisch te bereiken op onderstaande telefoonnummers. 

Ridderkerk

(0180) 43 77 78

Hendrik Ido Ambacht

(078) 68 31 990

Vestiging Ridderkerk | Vestiging Hendrik Ido Ambacht
Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer