U bent verwezen naar de parodontoloog?

Binnen de praktijk van Dent2Dent hebben wij geen parodontoloog werken. Hiervoor krijgt u dan ook een verwijzing buiten onze praktijk. De parodontoloog is een tandarts die zich gedurende een driejarige fulltime vervolgopleiding heeft gespecialiseerd in tandvleesaandoeningen. Hij of zij legt zich geheel toe op het behandelen van gingivitis en parodontitis of het corrigeren van defecten na genezing hiervan.
Hieronder kunt u lezen wat parodontitis inhoud.

 

Parodontitis

Gezond tandvlees heeft een roze kleur en ligt stevig om de tanden en kiezen. Gezond tandvlees bloedt niet bij het poetsen of het eten. Het steunweefsel waarmee tanden en kiezen vastzitten heet parodontium.

Parodontitis is een infectieziekte welke wordt veroorzaakt zodra het tandvlees is ontstoken. Deze ontsteking kan uitbreiden van de tandvleesrand naar het daaronder gelegen kaakbot. Daardoor gaat kaakbot rondom de tanden en kiezen verloren en kunnen deze elementen na verloop van tijd zelfs uitvallen.

Afspraak maken

Bij Dent2Dent kunt u telefonisch of bij de balie een afspraak maken. Onze vestigingen zijn telefonisch te bereiken op onderstaande telefoonnummers. 

Ridderkerk

(0180) 43 77 78

Hendrik Ido Ambacht

(078) 68 31 990

Vestiging Ridderkerk | Vestiging Hendrik Ido Ambacht
Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer