De Tandprotheticus.

Op maandag kunt u bij ons filfiaal in H. I. Ambacht terecht en op donderdag bij ons filiaal in Ridderkerk voor protheses bij een gespecialiseerde KPT'er die de andere dagen werkzaam is bij Tandtechnisch laboratorium Excent in Ridderkerk.  De Klinisch Prothese Technicus (KPT-er) heeft na de opleiding voor tandtechnicus zich gespecialiseerd in de gebitsprothese. Deze opleiding wordt in samenwerking met de vakgroep Tandheelkunde van de Universiteit Nijmegen gegeven. De KPT-er behoort tot een nieuwe doelgroep. De KPT-er is dus een gespecialiseerde prothese technicus en vervaardigt in samenwerking met de tandarts of implantoloog uw gebitsprothese.

Tarieven:
Via onderstaande link kunt u de tarieven van de tandtechnieker downloaden.
https://excent.eu/Public/Docs/Tarieven/EX_Tarieven_Patienten_2019_versie1_LR.pdf


Protheses


De frameprothese
Een plaat- of frameprothese, ook wel partiële prothese genoemd, is een vervanging van één of meer tanden of kiezen. Een goede oplossing als uw verloren tanden of kiezen niet door een brug, kroon of implantaat worden vervangen. De prothese kunt u uit de mond nemen. Bruggen, kronen en implantaten daarentegen niet. Die zitten vast in de mond.

Meer weten over - De plaat- of frameprothese


De overkappingsprothese
Bij een 'gewoon' kunstgebit worden geen wortels van uw eigen tanden of kiezen gebruikt. Bij een overkappingsprothese wel. Deze werken als een soort pijlers onder het kunstgebit en geven uw gebit houvast en steun.

Meer weten over - De overkappingsprothese


De volledige prothese 
Een nieuw kunstgebit is een grote verandering. Uw nieuwe kunstgebit speelt een belangrijke rol bij het kauwen en spreken. Bovendien zijn uw kunsttanden erg belangrijk voor uw uiterlijk. Uw tanden zijn immers uw eerste blikvanger. 

Meer weten over - Een nieuw kunstgebit
Afspraak maken

Bij Dent2Dent kunt u telefonisch of bij de balie een afspraak maken. Onze vestigingen zijn telefonisch te bereiken op onderstaande telefoonnummers. 

Ridderkerk

(0180) 43 77 78

Hendrik Ido Ambacht

(078) 68 31 990

Vestiging Ridderkerk | Vestiging Hendrik Ido Ambacht
Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer