Welkom bij Dent2Dent

 

"Kies de kracht van een gezonde lach"

Dent2Dent is een moderne en dynamische tandartsenpraktijk. Ons team van professionals doet er alles aan om onze patiënten de best mogelijke mondzorg te bieden.

Wij staan garant voor onze deskundigheid. De tandartsen hebben ieder hun specialisme zodat iedere patiënt altijd bij ons terecht kan. Door regelmatig cursussen en studies te volgen blijven onze medewerkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Dent2Dent is tevens een verwijspraktijk voor endodontische behandelingen.

Een persoonlijke benadering van onze patiënten staat centraal. De tandartsen zijn vriendelijk en geduldig, dus ook patiënten die extra bang zijn voor de tandarts (zogenoemde 'angstpatiënten') en kinderen zijn van harte welkom bij Dent2Dent. Onze medewerkers nemen ruim de tijd voor de patiënten. Toch helpen we patiënten op tijd zodat zij niet onnodig lang hoeven te wachten.

Er zijn maar weinig mensen die graag naar de tandarts gaan. Juist daarom wil Dent2Dent een toegankelijke tandartsenpraktijk zijn waar iedereen terecht kan voor een zo prettig mogelijke behandeling. Of het nu gaat om een controle of een complexe behandeling, iedereen is welkom.


Vestiging Ridderkerk | Vestiging Hendrik Ido Ambacht
Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer