2018:

Jeannette en Renata van het filiaal in Hendrik Ido Ambacht hebben meegedaan
met de Roparun en tandartsenpraktijk Dent2Dent steunt hen.
Ze zijn met team 11 Taxi Bakker Runners vanuit Parijs naar Rotterdam gefietst en gelopen.


Doneren kan nog steeds via:
www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/


Dent2Dent steunt 'iedere kroon is goud waard' van het Rode Kruis

Wist je dat je als patiënt samen met je tandarts iets onbetaalbaars kunt doen voor mensen die het slachtoffer worden van natuurrampen? Dit kan door deel te nemen aan het Gouden Kronen Plan.

In vrijwel iedere praktijk worden regelmatig gouden kronen en vullingen vervangen. Het zou geweldig zijn als je besluit dit materiaal beschikbaar te stellen voor het Gouden Kronen plan! Dental supply bedrijf Dentsply zorgt belangeloos voor de verwerking van het materiaal.

Wat gebeurt er met de opbrengst?
Met de opbrengst helpt het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds duizenden mensen zich voor te bereiden op natuurrampen. Zo trainen we reddingsteams, bewegwijzeren we evacuatieroutes en bouwen we stormbestendige schoolgebouwen.

Waarom wachten met hulp totdat de ramp plaatsvindt? Het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds helpt levens redden en schade en leed voorkómen.

In 2014 hebben we de opbrengst besteed aan voorbereiding op rampen in de Filipijnen. De opbrengst van 2015 zal besteed worden aan voorbereiding op rampen in Haïti. Lees meer over de projecten die worden ondersteund door het Gouden Kronen plan

www.rodekruis.nl/wat-kunt-u-doen/overige-manieren-om-te-steunen/gouden-kronen

Afspraak maken

Bij Dent2Dent kunt u telefonisch een afspraak maken. Onze vestiging Hendrik Ido Ambacht is te bereiken op onderstaand telefoonnummer. 

Hendrik Ido Ambacht

(078) 68 31 990

Vestiging Ridderkerk | Vestiging Hendrik Ido Ambacht
Privacy- en cookieverklaring | Disclaimer