Afspraken

Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt telefonisch bij ons een afspraak maken op de onderstaande tijden:

 

Locatie Ridderkerk :  

Maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur – 17:00 uur

Telefonisch bereikbaar van 08:00 uur – 16:00 uur

Tel: 0180 – 437778

e-mail: ridderkerk@dent2dent.nl

contact opnemen tandartsenpraktijk Dent2Dent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie Hendrik Ido Ambacht

Maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur – 17:00 uur

Telefonisch bereikbaar van 08:00 – 12:30 uur en van 13:00 – 16:30 uur

Tel: 078 – 6831990

e-mail: hiambacht@dent2dent.nl

contact opnemen tandartsenpraktijk Dent2Dent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan ik mijn afspraak nog wijzigen?

Jazeker, u kunt uw gemaakte afspraken uiterlijk 2 werkdagen (48 uur) van tevoren af te zeggen. U kunt u dit doen per telefoon, via ons contactformulier of per  e-mail. Voor afspraken die op een maandag gepland staan, vragen wij u deze op de vrijdag voorafgaand te annuleren voor 9:00 uur ’s morgens. Hoe eerder u belt, des te sneller kunnen wij een nieuw plekje voor u vinden. Ook kunnen wij dan iemand anders helpen op het door u vrijgekomen moment.

Wij raden u aan bij het wijzigen of annuleren van een afspraak ook altijd even telefonisch contact op te nemen. Dan weet u zeker dat de wijziging tijdig is geregistreerd bij ons en loopt u geen risico om alsnog een rekening te ontvangen.

Om u te helpen herinneren aan uw afspraak krijgt u na het maken van een afspraak een e-mail bevestiging van de gemaakte afspraak. Tevens ontvangt u van ons voor de geplande afspraak een herinnering per mail en sturen wij u 3 dagen voorafgaand aan de behandeling, indien uw mobiele telefoonnummer bij ons bekend is, een sms. Dit is echter een service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor het te laat annuleren van uw afspraak kunnen wij geen rekening houden met:

o Geen oppas voor kinderen
o Onverwachts werken
o Dubbel gemaakte afspraken

Wanneer u voor een eerste keer een afspraak niet tijdig afmeldt, dan zullen wij dat niet in rekening brengen. Is dit vaker gebeurd dan behouden wij het recht de kosten van de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Voor de tandarts geldt een uurtarief van € 120,-  voor de mondhygiënist een uurtarief van € 90,- en voor de preventieassistente een uurtarief van  € 60,-.  Deze kosten worden niet vergoed door uw verzekering.

 

 

 

 

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel hulp nodig? Maak een afspraak!