Betalingen

Kosten en betalingenbankbetaling tandartsenpraktijk Dent2Dent

Tandartsenpraktijk Dent2Dent declareert als extra service de kosten van uw behandeling direct bij uw zorgverzekeraar.  Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u daarna aan ons. U als patiënt krijgt dus uiteindelijk alleen nog een factuur van het restant wat nog betaald moet worden na vergoeding van uw zorgverzekeraar. Krijgt u geen vergoeding meer van de verzekering, dan betaalt u het gehele bedrag aan ons. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of het recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Heeft u nog vragen omtrent de facturatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Het is echter wel zo dat de kosten van behandeling, inclusief de kosten van techniek en materialen, ten aller tijden in rekening gebracht worden bij en zijn verschuldigd door de patiënt, ongeacht of deze de kosten geheel of gedeeltelijk kan declareren bij een zorgverzekeraar en of deze kosten aan de patiënt worden vergoed. De kosten van behandeling van minderjarigen worden in rekening gebracht bij en zijn verschuldigd door de wettelijk vertegenwoordiger(s).

 

Ik heb geen verzekering, hoe werkt het dan?

Mocht u geen verzekering hebben of wilt u liever de factuur rechtstreeks van ons ontvangen dan is dit geen enkel probleem. Wanneer u dit aangeeft zullen wij dit noteren en krijgt in de toekomst uw  factuur direct mee na afloop van de behandeling. Het is tevens mogelijk te pinnen of contant te betaling. Mocht u alsnog een tandartsverzekering afsluiten dan is dat geen enkel probleem. U kunt de declaratie dan alsnog indienen bij uw zorgverzekering.

Wij hanteren binnen Dent2Dent een betalingstermijn van 30 dagen. Mocht u de betalingsverplichtingen uiteindelijk niet nakomen dan zijn wij genoodzaakt uw openstaande factuur uit handen te geven aan  Medicas incassobureau.

Voor informatie kunt u terecht op:
www.medicas.net

 

 

Voorkomen is beter dan genezen!

Snel hulp nodig? Maak een afspraak!